Σφάλμα
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP: :mkdir: Εσφαλμένη απόκριση
  • JFTP: :chmod: Εσφαλμένη απόκριση
  • JFTP: :mkdir: Εσφαλμένη απόκριση
  • JFTP: :chmod: Εσφαλμένη απόκριση
Εκτύπωση

Νέες τάσεις: Slick Look Χωρίστρα

Γράφτηκε από τον/την Χρήστος Μαυρόγιαννης.

Η "βαθειά χωρίστρα" επέστρεψε και επισήμως - έφυγε όμως ποτέ στ' αλήθεια; Για τη σεζόν 2013-2014 θα δωθεί πολλή έμφαση όχι μόνο στο κούρεμα αλλά και στα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσουμε για να δώσουμε τη φόρμα στο νέο μας look. Θα δούμε πολλή λάμψη, με πομάδες και gloss προϊόντα να χρησιμοποιούνται πολύ περισσότερο από τα ματ φινιρίσματα που υπήρξαν δημοφιλή τελευταία. Αυτό το κλασσικό κούρεμα θα είναι πολύ ευθύ και με καθαρές άκρες.

Το κούρεμα.

Slick style χωρίστραΕπιλέγοντας αυτό το κούρεμα θα πρέπει να διατηρήσετε ένα ξεκάθαρο βαθμό μήκους στο πάνω μέρος του κεφαλιού αφαιρώντας το μήκος από το σβέρκο και τα πλαϊνά. Ένας βασικός παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αναφέρεστε σε αυτό το στυλ είναι πόσο ψηλά θέλετε το "στέγνωμα" της κορυφής στο πίσω μέρος. Όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μηχανή προς την κορυφή, τόσο πιο έντονο και "σφιχτό" το look (και τόσο πιο τονισμένη και γεμάτη φαίνεται η φράντζα και το μπροστινό τμήμα του χτενίσματος). Όσο πιο κοντά στον αυχένα μένει η κουρευτική μηχανή και ακολουθεί τη γραμμή του ινιακού οστού (το "εξόγκωμα" του πίσω μέρους δηλ.) τόσο πιο κλασσικό γίνεται το στυλ και η κίνηση του μαλλιού είναι πιο φυσική με περισσότερη υφή.

Ακόμα πιο έντονο φινίρισμα επιτυγχάνεται με τη χρήση μικρότερης σκάλας στα πλαϊνά - όσο πιο κοντό, τόσο πιο έντονο. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να αποφασίσετε αν θέλετε να αφήσετε να φαίνεται το κρανίο ανάλογα με το γενικότερο στυλ σας. Το μήκος του επάνω μέρους ελαφρώνεται στις άκρες των μαλλιών ώστε να μη βαρύνουν πολύ. Λίγο φιλάρισμα (με το ψαλίδι ή το ξυράφι) είναι δυνατό να υποστηρίξει μαλλιά που δεν στρώνουν εύκολα στην κατεύθυνση που θέλουμε.

Για να δώσουν μια πιο μοντέρνα πινελιά μερικοί πελάτες θα προτιμήσουν να κοπεί η πλευρά της χωρίστρας περισσότερο από την άλλη. Αυτό θα υπερτονίσει τη φράντζα και θα δώσει την εντύπωση ακόμα μεγαλύτερου μήκους των μαλλιών που μοιάζουν αποκομμένα από την πίσω πλευρά και τα πλαϊνά.

Τα προϊόντα.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν θα πρέπει να στεγνώσετε εντελώς τα μαλλιά για να βάλετε προϊόν καθώς αυτό θα δημιουργήσει όγκο και θα κάνει πιο δύσκολο να σχηματίσετε την χωρίστρα.

Ταμπονάρετε τα μαλλιά μετά το λούσιμο με μια πετσέτα και απλώστε το προϊόν κατά προτίμηση υγρής πομάδας για μέτρια γυαλάδα και κράτημα ή μια δυνατή κρέμα για καλύτερο κράτημα και περισσότερη λάμψη, αλλά σε φυσικά στεγνωμένο μαλλί. Προτείνω το American Crew Pomade και το Affix Glue αντίστοιχα.

Βάλτε λίγο προϊόν και δουλέψτε το στην παλάμη σας. Αρχίστε να απλώνετε το προϊόν από τα πλάγια προς τα επάνω, ώστε να αποφύγετε μια πολύ "λιπαρή" εμφάνιση στα μαλλιά σας (που θα σας κάνει να ξαναρχίσετε τη διαδικασία από την αρχή)

 

Χρήστος Μαυρόγιαννης

Full Reviw on best bokkmakers by http://artbetting.net/
Download Premium Templates
Bookmaker No1 in The UK - William Hill by w.artbetting.net

ΟΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣΟι άνθρωποι ...πάνω από το κεφάλι σας

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗFollow us on Facebook!