Μια μικρή ιστορία

Το Classic Barber Shop είναι ένα κλασικό ανδρικό κουρείο και ταυτοχρόνως μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1970. 

Ιδρυτής της επιχείρησης είναι ο Κωνσταντίνος Μαυρόγιαννης, ο οποίος είναι ένας παραδοσιακός, αυτοδίδακτος κουρέας. Το πρώτο μαγαζί λειτουργούσε από το 1970 μέχρι το 1996 στην οδό Νικολάου Πλαστήρα 168, στη διασταύρωση με την οδό Διγελιωτίκων, δίπλα στο (τότε) μπακάλικο του Ιωάννη Βάκρινου (αργότερα Mini-market και σήμερα Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών), του οποίου ιδιοκτησία ήταν το κτίριο.

Το 1996 η επιχείρηση μεγάλωσε καθώς οι δυο γιοί του Κωνστανίνου Μαυρόγιαννη, Χρήστος και Μιχάλης, εντάχθηκαν στην επιχείρηση. Έτσι μεταφέρθηκε στη σημερινή της έδρα, πάντα στο Συνοικισμό Πλαστήρα και στην ίδια οδό, Νικολάου Πλαστήρα 118, ακριβώς μετά τον Ι.Ν. Αγίας Άννης, Κωνσταντίνου και Ελένης (στο σημείο αυτό βρισκόταν και λειτουργούσε μέχρι το 1995 το ψιλικατζίδικο του Γρηγόρη Μαμαλούγκου).

Από τον Ιούνιο του 2008 το κουρείο πέρασε στη διεύθυνση του Μιχάλη Μαυρόγιαννη, λόγω συνταξιοδότησης του ιδρυτή.


©2007 έως σήμερα: Classic Barber Shop - Μιχάλης Μαυρόγιαννης | Ανδρικό και Παιδικό κούρεμα | Ν. Πλαστήρα 118, Αίγιο | Τηλ.: 26910.29648 |